MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

vineri, 8 februarie 2013

Predictii 2013 Mircea Batranu despre Pamant.

Al patrulea subiect in cadrul predictiilor mele pentru anul 2013 şi anii ce urmează, este legat de Pământ. 
 "Va fi, ca un preambul, o mişcare de căteva secunde, simţită ca un cutremur de 5 pe Richter.... apoi, vom avea câteva zeci de secunde de linişte, ca un răgaz necesar să ieşim din clădiri... după care va veni infernul!"
În câteva articole publicate pe blogul Futurism-Futurologie-Neofuturism, printre care:
dar şi în Cartea cunoaşterii, am menţionat calităţile multiple ale Pământului şi dinamica sa prea puţin cunoscută. Nu mă refer numai la dinamica internă a scoarţei terestre ci şi la dinamica atmosferei, unde marea gogoaşă a încălzirii globale produce bani pentru unii şi dezastre pentru majoritatea oamenilor. 
Când vânturile vor atinge viteze de 300-400km/h (peste 100m/s), ne vom refugia în pământ şi ne vom concentra resursele pentru a înţelege ceea ce se întâmplă!
Domeniul este atât de amplu încât nu poate fi abordat nici măcar într-o singură carte.
Nu putem afirma că activitatea tectonică globală este în creştere, dar observaţi că seismele de magnitudine peste 7 pe Richter, au loc aproape în fiecare lună iar cele peste 8 devin trimestriale.
Cred, din ce în ce mai mult, că se va produce o fractură majoră a scoarţei terestre, cel mai probabil în Japonia, dar nu exclud nici California, sudul Pacificului şi, ceea ce mă îngrijorează cu adevărat, Marea Neagră. Europa central şi nord-continentală, va deveni şi ea o hartă marcată cu punctele roşii ale cutremurelor.
Ceea ce mă îngrijorează cel mai mult, este Marea Neagră.
La începutul lui 2009, am scris în lucrarea Manifest, va fi revoluţie! în suplimentul dedicat României "De ce se prăbuşeşte România!", pag.109 (pe Google books - integral), despre ineficienţa sistemului de avertizare şi intervenţie a statului român în cazul unor catastrofe naturale, menţionând riscul unui cutremur în Marea Neagră. Apoi, în vara lui 2009, a avut loc un cutremur în Marea Neagră. Până la menţiunea mea, nimeni nu se referise la aşa ceva.
În data de 3 decembrie 2012, seara, aproximativ la orele 21, am prins în direct cutremurul de magnitudine 4,8 pe Richter, care a avut loc în Marea Neagră, la o adâncime de 10km, în zona româno-bulgară
Acesta a fost un semnal clar al pericolului Mării Negre asupra litoralului.
Nu mai e nevoie de nicio justificare pentru a interzice definitiv explorarea gazelor de şist şi intensificarea cercetării, a măsurilor de avertizare a populaţiei şi a asigurării capacităţii de intervenţie în zonă.
Pământul...
+++++++++++++++++++++++
Predicţii 2013:
1-politica mondială (Criza finală a capitalismului, Europa, Rusia, China, lecţia japoneză, noua configuraţie în Orientul Mijlociu), publicat în 7 ianuarie 2013 - Predictii 2013 Mircea Batranu. Politica in lume
2-uriaşa şansă a României, publicat în 9 ianuarie 2013 - Predicţii 2013 pentru România.
3-saltul ştiinţei, publicat în 22 ianuarie 2013 - Predicţii 2013 în ştiinţă.
4-dreptul Pământului, publicat în 8 februarie 2013, Predicţii Mircea Bătrânu despre Pământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu